MENY
02121@no.relacom.com  /  Tlf. 915 02121

Om oss

Vi er en ledende uavhengig tjenesteleverandør av tekniske tjenester og strategiske løsninger innenfor Telecom, Energi og IoT. Vi leverer i hele verdikjeden og våre tjenester omfatter design, planlegging, prosjektering, bygging, installasjon og vedlikehold av faste og mobile nettverk for mange av Nordens ledende operatører, netteiere og systemleverandører. Vi leverer også til privatmarkedet, i tillegg til å være en lokal partner for bedrifter, kommuner og kraftselskaper. Vi tar seg av store prosjektleveranser fra A-Å, og kan med vår lange erfaring levere innovative og smarte løsninger. Bredden gjør at vi kan tilby kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet som tilfredsstiller alle krav til funksjonalitet og kundeopplevelse.

Vi har ca. 1100 ansatte over hele Norge. Selskapets historie går langt tilbake i tid, og vi er stolt av å ha vært en del av en rivende teknologisk utvikling, som bare går raskere og raskere. Tidligere adskilte teknologier smelter sammen og gir hele tiden nye muligheter. Vi gleder oss til en spennende teknologisk fremtid, hvor det nesten ikke finnes grenser for hva som kan kobles til internett og samhandle.

Du bestemmer produktet, vi sørger for at det virker!

Vi er sertifisert iht. ISO 14001:2004 og ISO 9001:2008 og stiller høye krav til alle våre leverandører og underentreprenører.  

 

Les mer om våre tjenester her.