MENY
02121@no.relacom.com  /  Tlf. 915 02121

Relacom signerer stor-kontrakt med Telenor Norge AS og Canal Digital Kabel-TV AS

Relacom har signert fastlands-Norges største avtale for entreprenørtjenester innen telekom, med Telenor. Avtalen strekker seg over fem år og gjelder fra 1. januar 2015.

-Vi er svært fornøyd med å kunne fortsette vårt gode samarbeid med Telenor. Avtalen er viktig for oss med tanke på fremtidig utvikling av selskapet, sier Øystein Knudsen, administrerende direktør i Relacom.

Avtalen er basert på en modell der Relacom får ansvar for å håndtere et avtalt volum av oppdrag innenfor leveranse, utbygging og drift, for gitte geografiske områder av landet.

– Telenors samfunnsforpliktelse som leverandør av nasjonal infrastruktur gjør det nødvendig å kunne levere, bygge og drifte over hele landet. Et godt og velfungerende samarbeid med entreprenørene er svært viktig for å levere best mulig tjenester til kundene, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Markedet er i endring

Telekommarkedet i Norge er i endring. Teknologien utvikler seg raskt, med ny infrastruktur og nye tjenester. Relacom skal bidra til å gi kundene bedre opplevelser, med økt kvalitet og raskere leveranser.

– Avtalen har stor betydning for Relacom sin virksomhet både i Norge og for hele Relacom gruppen. Vi ser virkelig frem til og få utvikle infrastrukturen i landet sammen med Telenor Norge, sier Veronica Ezeyza Alvear, Konsernsjef i Relacom Gruppen.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Administrerende direktør, Øystein Knudsen – tlf 901 78 590,
oystein.knudsen@no.relacom.com

COO – Viseadministrerende direktør, Mona Keeler – tlf 481 22 606,
mona.keeler@no.relacom.com

Kommunikasjonsdirektør Telenor Norge, Torild Uribarri – tlf. 911 55 381,
torild.uribarri@telenor.com